• De winnaars zijn bekend!

  Dirk, Intratuin en Tempur winnen de Beste Folder Awards 2017!
  Van harte gefeliciteerd!

 • twitter

  Volg de Beste Folder Awards nu ook op Twitter @BesteFolder!

 1. De verkiezing Beste Folder Awards is een initiatief van de brancheorganisatie van folderverspreiders: de DDMA Businessgroep Verspreidingen (hierna te noemen: DDMA BGV). Q&A onderzoek BV voert de werkzaamheden voor de editie 2016-2017 uit.  Bij vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 2. Q&A onderzoek BV trekt na afloop van de verkiezing van de Beste Folder Awards uit de e-mailadressen van mensen die een vragenlijst volledig hebben ingevuld, prijswinnaars. ‘Volledig’ houdt in dat u de vragenlijst tot en met de laatste vraag heeft ingevuld en dat u uw deelname heeft gevalideerd.
 3. U krijgt als prijswinnaar individueel een e-mail met daarin vermeld dat u prijswinnaar bent.  Q&A onderzoek BV behoudt zich echter het recht voor om de prijs te vervangen voor een vergelijkbare prijs, in het geval dat de genoemde prijs/getoonde prijs in de reageertijd niet meer leverbaar is.
 4. U als geïnformeerde prijswinnaar heeft vier weken de tijd om te reageren. Als u niet binnen vier weken heeft gereageerd, middels een reply e-mail, vervalt het recht op de prijs. In de e-mail die u als prijswinnaar toegestuurd krijgt wordt uw toestemming gevraagd om uw naam en woonplaats op de website www.debestefolder.nl, op de pagina met prijswinnaars, te publiceren. Als in de reply e-mail niet specifiek uw toestemming wordt gegeven wordt u vermeld als “anoniem” of in het geheel niet vermeld.
 5. Q&A onderzoek BV behoudt zich het recht voor om het prijzenreglement en de getoonde prijzen op de website tussentijds te wijzigen. Wijzigingen zullen in dit prijzenreglement op de website worden vermeld alvorens de wijzigingen toe te passen.
 6. In alle zaken waarin dit prijzenreglement niet voorziet, beslist Q&A onderzoek BV.